Danish translation of "Nothing is Nothing,"

Danish translation available of “Nothing is Nothing” a novel for your inner child

The Danish translation of Steve Gallegos’ novel for your inner child “Nothing is Nothing” is now available on Amazon.com, in both paperback and kindle. Enjoy the story of David, Gordy, Elephant, Bear Man, Grandfather, Merman and Dolphin in Danish: http://smile.amazon.com/Ingenting-er-Danish-Edition-ebook/dp/B00KN1NAWG/ref=sr_1_cc_3?s=aps&ie=UTF8&qid=1401642186&sr=1-3-catcorr&keywords=Ingenting+er+Ingenting

En roman for dit indre barn.
Mød David og hans venner: Gordy, Elefant, Bedstefar, Manden Bjørn, Havmand, Delfin. Læs om deres eventyr sammen.

“Ingenting er Ingenting” er den første del af en serie af korte noveller, som udforsker den måde, hvorpå skole og uddannelse træner børn til lydighed på bekostning af deres egen helhed og særegenhed, og hvordan dette vedligeholdes af familie, samfund, skole og arbejdspladser.”